Az oszló hulla íze

 2011.10.20. 01:13

Travis belépett a konyhába és felkapcsolta a villanyt, de nem történt semmi. Ez az izzó is kiégett. Már a múlt héten. Kitapogatta a hűtőszekrény ajtaján a fogantyút és megrántotta. Az ajtó kinyílt, de semmi fény. Ez se ég. Elbizonytalanodott. Lehet, hogy megint csak az elmebeteg szomszédja kapcsolta le a villanyórát. A múlt héten is kihívta a rendőröket hajnali kettőkor. A szomszéd lakásban dolgoznak, kérem, jöjjenek ki! - mondta vélhetően. Mit dolgoznak maguk ebben a lakásban? - kérdezte a járőr. Dolgozni? Évek óta nem dolgozom, uraim. Se sokat, se keveset - mondta Travis és pöccintett egyet a herezacskóján. Órák óta a vécén ülök és fosok, mint egy gép. Benyúlt a hűtőbe és végigtapogatta a legalsó polcot. Itt kell lennie valahol. A sarokban megtalálta az utolsó túrórudit. Letépte a végét a sötétben és mohón beleharapott. Hirtelen a szájához kapta a tenyerét és beleköpte az egész falatot. Mi a szar ez? Kapkodva és köpködve jutott el a fürdőszobába. Ott még ég a villany. Egy penészes masszát tartott a tenyerében. A szavatossági idő fél éve lejárt. A mosdóba dobta, ami maradt, és köpött még néhányat. Visszaült a tévé elé. A célunk egyértelműen az, hogy több turistát, több külföldit csábítsunk Budapestre, és rábírjuk őket, hogy huzamosabb ideig maradjanak – mondta Rogán Antal. Travis nyomkodni kezdte a távirányítót. A kurva anyját, már megint nem működik - mondta és földhöz vágta. Tíz perc múlva már aludt is. Álmában Bede Mártonnal fürdött Paraguayban. Körben százötven centis indián nők ültek. Büdös volt, de a víz jó meleg. Már nem érezte az oszló hulla ízét a szájában.

Címkék: budapest szar elmebeteg szomszéd turista herezacskó túrórudi bede márton hulla penész paraguay hajnali kettő indián nők

A bejegyzés trackback címe:

https://paristexas.blog.hu/api/trackback/id/tr413316566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása